joi, martie 31

Chaos Protocol: Pry Open

Imprumut conceptul de Chaos Protocol de la Zar si conceptul mai vechi de Pry Open de la Skipanu si imi construiesc un nou concept personal.

Poza din stanga e destul de sugestiva cu privire la semnificatia expresiei " to pry open". Adapatarea semnificatiei literala in sfera unei "filosofii" sau practici personale inseamna sa accepti si sa cauti deschiderea chiar si violenta a perspectivelor, oportunitatilor si optiunilor pe care pana acum erau inchise, by choice or not.

Chaos Protocol e o serie de experimente sociale prin care un element "haotic" tulbura desfasurarea obistunita a lucurilor (ex: chestia lui Zar cu adevarul)


Care e problema mea?

Sufar in utlima luna si ceva de plictiseala cronica. Adica ma simt ca si cum orice as face nu e destul de fun si nu imi provoaca entuziastm. Da, probabil este astenia de primavara in parte, totusi am decis sa fac ceva in legatura cu asta!

Concret: Ce voi face?

Atunci cand cineva (oricine) imi propune sa fac ceva, fie ca e nou, vechi, fie ca pare super fun sau super boring, cata vreme respectivul propunator este dispus sa faca "chestia" impreuna cu mine, voi accepta. Exceptie numai cazurile obiective de imposibilitate (aici se incardreaza si lucurile care mi se par strict wrong din punct de vedere moral, ex: crima, racist stuff, etc).

I will pry-open toata reticienta fata de lucruri si voi testa new grounds of enjoyment.

Perioada pe care va functiona acest protocol este nedefinita. O sa il inchid la un moment dat, voi decide ulterior cand.

Asa ca astept propuneri!

4 comentarii:

  1. Pry me a river.

    In sfarsit, te invatam poker ca lumea, powergame-uim la jocuri pe calculator si mancam numai rosii doua saptamani cand ies.

    RăspundețiȘtergere
  2. You're attending Jive lessons with me :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Te provoc sa iesi cu mine in a club, sa ii agatam pe niste unii si sa le propunem un gangbang! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim:

    Gangbang inseamna mai multi tipi fac sex cu o tipa. Daca ii agatam "pe unii" you must be a chick right?

    Oricum tb sa notez faptul ca a face sex cu tipi intra la exceptia de imposibilitate. Just won't work;)

    Astept detalii.

    RăspundețiȘtergere