sâmbătă, martie 12

Esti super-erou ...

... what then?

Sigur, te duci sa faci o groaza de bani ca vedetuta ca ai super-puteri.

In benzile desenate ala rau are fata de reptila, de tabla, de extraterestru -ceva acolo. Sa fie mai devreme sau mai tarziu clar ca el e "ala rau".

Dar serios, realist, daca vrei sa faci "bine", sa fii good guy clasic - Ce faci cu super-puterile alea daca vrei sa te lupti cu crima dintr-un oras tipic- sa zicem chiar Bucuresti?

Ce face un super-erou in lumea reala?


Nu prea vezi crimele pe strada deloc. Si n-o sa le prea vezi nici daca stai zi si noapte la panda pe bloc.

Ca pe unde sunt ceva bande, ele se cam bat intre ele. Doar nu te iei de baietzashi cand se intalnesc dupa meci sa-si faca educatie fizica unii altora. Nu te apuci sa bati deputati, ca ei au stricat tara. Ca nu-i ia politia dupa ce i-ai batut tu, si nici nu se invata minte nimeni de nimic.

Nu te apuci sa il bati pe vecinu' care creste o planta de iarba, ca nu esti deloc convins ca iarba e deloc mai periculoasa decat alcoolul. Nu te apuci sa faci morala la tineret ca nu se comporta cum se cuvine.


Daca ati stii un super-erou, dar care shomeaza rau in lumea reala, ca nu reuseste sa identifice deloc lucruri cu adevarat rele pe care le poate rezolva cu super-eroismele lui, ce i-ati recomnda sa faca in orasul vostru?

2 comentarii:

  1. Să refacă centrul vechi - demolat clădiri vechi, pus piatră cubică nouă peste tot, aruncat maldării de gunoaie. Din astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere