marți, februarie 15

Suntem niste laşi!

Radio Zu a inceput o campanie agresiva pentru ilegalizarea "drogurilor etnobotanice"

Sunt foarte dezamagit de lipsa de atitudine pe care o au oamenii deschisi la minte din Romania!

Toata floare conservatoare si populista zbiara si se zbate, face proteste si lobby sa fie interzise etnobotanicele.

Oamenii care nu sunt de accord cu asta tac, tac malc. N-au curaj si energie sa dea niciun raspuns. Daca noi tacem atunci transmitem mesajul: "Da, ne simtim toti vinovati!" sau "Da sunteti rai, sunteti multi si ne e frica!"



S-a auzit la stiri de persoane care au murit din cauza unei supradoze sau din cauza unor substante otravitoare bagate in spice-uri. Din cauza alcoolului mor zilnic zeci de oameni dar nu ne gandim sa interzicem alcoolul. Este o ipocrizie fara margini. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca apar substante dubioase in spice-uri tocmai pentru ca ele sunt ilegale pentru consum si sunt vandute ca produse de "aromoterapie". Cat bullshit! Interventia statului a facut mai mult rau si acum vrem sa trimitem si aceste substante pe piata neagra unde sa faca ravagii cu adevarat alaturi de heroina, cocaina si alte asemenea.

The facts are clear: asa cum ne-a aratat si prohibitia alcoolului din SUA interbelica, cand interzici un drog recreational il faci si mai periculos si cresti consumul pe termen lung!

Haideti sa incetam acceptarea heirupismului moralist! Haideti sa gandim rational si sa nu ne fie rusine de asta!

Morar, Buzdugan, Puya si oricare alta celebriate care vrea sa dicteze ce si cum sa consum nu au niciun drept! Eu sunt singurul care are dreptul sa decida ce bag eu in corpul meu!

Si mai mare mizerie este ca aceasta campanie este centrata pe "vina" guvernului Boc care nu actioneaza. Oamenii astia au ajuns sa se foloseaca de cele mai josnice metode ca sa isi inainteze obsesiile politice. It's time we said a strong NO to this stuff!

PS. Va promit un post mai calm si cu argumente mai structurate pe aceasta tema in curand. Deocamdata I'm pissed off.

3 comentarii:

  1. Ianku D. Hoodenoara16 februarie 2011 la 16:33

    Bah, cred ca daca ar fi un eveniment cat de mic sau miscare la care sa raliezi anti, s-ar aduna destula lume. Acuma, pb ar fi sa nu para o shatra de spartzi, o data adunatzi, ci baietzi serioshi.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ianku: da ar fi o problema. totusi cred ca niste "Sparti" nu si-ar risca pielea pentru asta. cred ca cei care ar avea curajul ar avea si capul sa se prezinte decent la un meeting:) Sper cel putin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Go go anarchy <3 Or at least some more free personal choice...

    RăspundețiȘtergere