vineri, februarie 4

Iarna (nu de Vasile Alecsandri)

Ce e misto la iarna? Ce e misto sa faci iarna?

Ce e naspa la iarna si ce nu mai poti face ne e tuturor destul de clar. E frig, e greu sa te deplasezi (mai ales in Bucuresti), nu poti sa te mai plimbi prin parc, nu mai poti iesi sa joci ceva outdoors, daca vrei sa iesi in club sau altundeva in oras trebuie sa te imbraci cu tot felul de boarfe groase si multe altele.

 

Daca ne uitam si pe partea celalta a monezii avem cateva chestii demne de retinut: e mult mai misto sa bei iarna, ai o serie de bauturi care apar numai iarna (ex: vin fiert! mmmm), senzatia misto de a bea o cana de vin fiert dupa ce ai umblat prin ger este worth all the trouble.

Iarna ai Craciunul, Rev-ul, Hanuka si multe alte ocazii misto sa te vezi cu familie, prieteni, sa te distrezi si sa primesti cadouri.

Iarna ai ocazia sa te duci la ski, sanius sau snowboarding si in general sa intreprizi activitati montane foarte misto. Let's not forget ice skating. Desi exista patinoare interioare pe care le poti folosi si vara, parca cumva e mult mai tare sa patinezi pe ger in aer liber, parca asa simti gheata mai bine.

Problema la toate aceste beneficii? Costa! Iarna misto este scumpa.

Concluzie: daca vrei sa te simti bine iarna, faci economii vara si pui deoparte pentru vremurile geroase. Vedeti: fabulele astea they never let us down (Bravo furnicutzo Kudos!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu