duminică, februarie 6

/C@v3ism

Duke47 tocmai isi actualiza algoritmii de compatibilizare a sincronizarii library-ului media cu ale comunitatii [ThirdCircle], tastand furios cod. Gandul era inca la declaratia inadmisibila ce-i fusese lasata mai devreme pe pagina personala. Intelegea ca altii or sa incerce sa construiasca credibilitate online acum ca era cineva atacandu-l, insa apropoul la adresa programelor lui si a le numi "ieftine si josnice" erau total ilegitime.



In valurile tastarii, doua ferestre de comunicare P2P clipindu-i deja in bara pana in acest punct, Duke47 simti ceva ciudat. Dupa inca vreo 43 de caractere, isi dadu seama ca o senzatie ciudata aparea in varful degetului cand tasta tasta "D". Privi. Tasta. D. D. D. Degetul cu care tasta ii era acum umed, cu o substanta rosie care parea sa pulseze de sub tasta de fiecare data cand o apasa, din interior.

Duke47 privi tastele umede si apoi, fara a ezita, caci nu era normal sa-i sangereze tastatura, ridica in sus butonul in cauza, desprinzandu-l. Dedesubt, o forma rozalie, carnoasa, usor patata de sange pulsa. Inspectand cu atentie si ordonand cateva cautari on-line (cat se putea fara litera D), constata ca era foarte mult ca o buza.

"CIN3 3 @c0l0?"

"...Cum cine? ..Eu. Tu... Daniel..."

"d3 uND3 s7ii cUm ma che@m@? @I 7R3CU7 de fir3wall?"

"...Nu... nu esti acolo... nu e real... da-mi drumu'!"

Plictisit, Duke47 plasa hotarat tasta "D" la locul ei si se loga pe [UltraRooms].

Duke47 avea intalnire cu S@mmyKinz.

Un comentariu: