miercuri, februarie 2

2 ♣ or not 2 ♣


"E 10, hai in club!"
"Nu in seara asta. Am treaba / de invatat / tre' sa ma scol maine devreme."
"Hai ma ca ai timp de asta si dup'aia. Mergem, stam ceva si dupa venim inapoi."
"Mai nu stiu ce sa zic... bine dar nu stau mult"


Des-intalnitul schimb de replici duce la o noapte intreaga de dans, bautura si voie buna (chit ca se intampla asta uneori in detrimentul unor activitati poate putintel mai importante in punctul acela).

Iesim in club chit ca suntem obositi, chit ca avem altele de facut - e clar o activitate puternic dezirabila. Intrebarea mea e simpla: De ce?

Primul raspuns e (inafara de presiune sociala) pentru ca ne distram. Cand incercam sa detaliem putin mai mult apare problema. De ce iese distractie din zbenguiala corpului intr-o incapere putin luminata unde esti bombardat constant de muzica tare, lasere, fum de tigara si diferite odoruri (unele mai placute altele mai putin)...
Toate raspunsurile au macar o baza comuna: suntem animale sociale.

Teza 1 -Socializare (Sa cunosc si eu oameni noi)
Pentru asta vrei insa un loc cu focus pe stat la taclale(muzica data mai incet, fara ring de dans) - Un pub ar fii mult mai potrivit (nu?) sau o petrecere organizata impromptuu.

Teza 2 - Ritualul de imperechere (Imi place sa dansez)
Subconstient vedem dansul fix cum a fost creat - ca un ritual de imperechere. De ce atunci nu apelam la mai mult flirt in viata de zi cu zi? - N-avem timp sau nu suntem obisnuiti?

Teza 3 - Recunoastere sociala (Promenada de pe Bulevard)
Ne imbracam frumos si ne aranjam pentru ca o sa se uite multa lume la noi. O sa ne arunce priviri si o sa ne zambeasca si asta e un semn ca ne-am ales tinuta bine, avem gusturi bune (in ton cu societatea).

Voi de ce iesiti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu