duminică, februarie 13

Brainstorm: Kitchen Edition

10 feb, programat pentru ora 8. Evident, nimeni nu a ajuns pana la 9.


Interior: Bucataria lu' Skipanu' & Dave.

Skipanu si Dave schimba impresii. Nu fac schimb de impresii - ci le schimba. Iau impresia, o diseca, o rationalizeaza, o paseaza - si pana la urma o schimba. Toate impresiile trebuiesc schimbate - ca sa putem dormi noaptea. Se ia feedback de la oameni prin diverse mijloace digitale.


In sfarsit Intra Licu, inarmat pana in dinti cu o sticloantza d'aia mica ieftina de Metaxa. (El mereu intra cu "I" mare si reuseste improbabilul feat de a parea inarmat pana in dinti in timp ce transporta doar o sticlutza). Se lanseaza invective amicale. Interfon: Zar anunta ca este un pisoi pufos ce cauta azil. I se explica' ca azilu' e mai jos pe strada si ca intr-adevar, acolo ii e locu'. Se apeleaza la argumentul "frig". Frigu'-i frig. Te mai mananca poate cainii, te mai bat niste cocalari, sunt recuperatorii dupa tine - dar la frig tre' sa deschizi usa.

Discutii de design. Intercalat, discutii despre femei.

Ele au lipsit de la sedinta.
Desi le asteptam de fiecare data.

"Solzi?"
"Peshte."
"Patratzele in degradeu?"
"Dor ochii."
"Romburi?"
"Batranesc."
"Grafitti?"
"De liceu."
"Colibri?"
"De femei."

Brusc, dupa ore, Discutia se enerveaza, se ridica de la masa, infige ghearele intru dansa si arunca pe masa un model de re-design, gafaind groaznic de obosita. Proiectul, din acel punct, nu se mai discuta - se executa.

Cateva ore mai tarziu, Ciudatu' Dinauntru fumeaza tacticos in noul logo si pe noul design. La fel si Ciudatii.

Se mai mesteca niste idei, se mai carpesc concepte. Se inregistreaza un OddCast. Se concluzioneaza ca planeta nu este pregatita pentru eliberarea acestei colosale bucati de istorie. Istoria se amana. Rata de injuraturi si declaratii dramatice aleatoare creste deja cu fiecare sfert de ora, acum dupa miezul noptii. In punctul in care "Esti un tradator mizerabil! Te provoc sa iti ciupesti sfarcurile!" ajunge sa fie o declaratie intampinata de rasetele unanime ale audientei, stii ca eficienta muncii nu are cum sa fie prea ridicata. Cand Zar incepe sa faca strip-tease pe cracu' lu' Licu drept bara, in timp ce Dave arunca cu sticle (prea!) goale de Cola prin camera si Skipanu urla "Arata-i ca esti flacau!" de oboseala, stii ca nimeni nu mai intelege exact ce ar vrea sa insemne "eficienta muncii" in the first place.

A doua zi, dupa pranz, cateva vanatai in plus, ceatza + dezastru in bucatarie si sunt pe drum invitatiile RSVP la inmormantarea comunala de neuroni planificata in curand. Dar blogu' parca arata ceva mai bine.

2 comentarii: