vineri, ianuarie 28

Sevraj




Frigul ii urca incet pe sub hanorac, gheata sclipinda amenintator a pneumonie pe asfaltul crapat din Tineretului. Isi stranse bratele in jurul corpului si suspina plictisita in timp ce se apleca in fata. Doar adineauri o lasase sigura, si inca ii simtea parca aroma in gura. Ca sa verifice, isi linse incet buza de jos, mai intai pe interior si apoi de dinafara. Chiar pe acea banca indraznise sa o atinga si sa-i mangaie tandru interiorul numai pentru a lasa-o acum singura.



Noptile fara nu erau la fel, lipsea acea aura fumurie, serile la camin erau seci iar petrecerile incetinite. Ii lipsea si vroia sa se simta plina din nou, sa o umple si sa o faca sa inchida ochii in timp ce ii simte aroma.

Se fastaci pe banca congelata, simtindu-se din ce in ce mai singura, gesturile nervoase in rapida succesiune: Verificat telefonul, ros unghia, dat bretonul in parti. Stia ca nu va putea trai asa pentru totdeauna si ca o sa trebuiasca sa opreasca ciclul interminabil de placere, relaxare si nevoie, insa la fel de bine stia ca acea zi nu va fi azi. Astazi, insa, cine era ea nu putea exista fara. Cu un suspin impacat amar, se ridica.

"Tre' sa-mi iau dracu' tigari."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu