sâmbătă, ianuarie 29

Counterpost: Vina Falica

Acest counter-post nu o sa explice cum nu e raspunderea si treaba lui (intotdeauna in bold, pt. ca vezi doamne - e strong) sa controleze relatia si sa explice ca de fapt ea (deci in italic, da? ca-i delicata, e?!) dicteaza mereu ce se misa cat, unde si cu ce coeficient de frecare. (Chiar daca asa e.)


Let it be conceded ca dupa 'fisa de personaj' a jocului astuia, Skipanu descrie corect pe a barbatului: care trebuie sa domine, mentina interes, sa faca pacing si sa manipuleze afectuos. La fel de bine se poate povesti fisa ei care trebuie sa fie o stapana a calibrarii lungimii, grosimii si texturii zgardei. Functiile acestei zgarde sunt for all intents and purposes simetrice cu cele prevazute in "Vina Falica" pentru barbat. (Se cerea si un Atentie: Continut Heterocentrist pe undeva.)

Post-ul asta e despre altceva.

"Don't hate the playa', babay - hate the game!"



I do so fucking hate the game.

Si le urez jucatorilor bocete singuratice in timpul noptii care sa sperie pitzipoanca care a adormit topless langa ei si sa o faca sa se duca acasa la cinci dimineata un strop scarbita. (Ca oricum avea manichiura la opt - e reducere dimineata.)

Nu mai jucati jocul. Celalalt nu este o necunoscuta de administrat si calibrat cu morcovi si betze. Reactia cea mai rea la alteritate in afara de violenta e manipularea. Care manipulare (Tov. Doamne - iarta-i, ca nu le e deloc clar ce fac.) e o reactie naturala rezultata din frica de a ramane singuri, de a fi respinsi. Dar curaj. Fiecare jucator in plus e presiune in plus ca toti ceilalti sa joace jocul.

Nu conteaza cum isi unduieste ea corpul daca o face pentru o audienta in care doar in mod incidental te gasesti. Conteaza daca se simte bine sa fie ea. Nu conteaza daca e complet fastacit si aproape a intrat in pamant doar ca i-ai zambit. Conteaza ca pushtanu' ala cam sigur nu e un magar. Nu mai construiti dimanica de cuplu dupa cum va puteti maximiza beneficiul din ea, indiferent cat v-a invatat societatea si familia sa faceti asta. Repectati-va dracu pe voi insiva un pic.

Celalalt nu e femeie italica, nu e barbat boldat, nu e tipologia D36 (lock-obstacle, abordat direct si deschis dar numai dupa dublu contact vizual, se poate falsa amicalitate), nu e un puzzle din care iti iese un orgasm sau doua daca il misti corect.

E o fiinta umana, si celor mai mari seducatori ai istoriei le-a picat fisa in privinta asta - Poti sa-i psihanalizezi pana in uterul mamei lor pe ceilalti, sa le dictezi nevoile si sa ii invarti de fricile lor frumos incadrate pe tiplogii, dar nu o sa ai fericire pana nu iti va ajunge, in sine, doar ca ai caldura umana a fiintei de langa tine care e acolo doar pentru ca fix acolo v-a pus vibratia universului impreuna sa fiti fericiti.


Jocurile au pierzatori.

Nu juca, nu analiza. Bucura-te sincer.

Cum simti, nu cum trebuie.

Un comentariu: