sâmbătă, ianuarie 29

Counter Counter Post: Vina Falica


Yeah, I went there and did it...


Stop si de la capat.

Fiind inteligent, e iminent ca vei manui oameni cu dibacie, carisma te va branduii inevitabil ca un "manipulator" -Ciudat ca o virtute are adanc inradacinat un instinct malefic. Poate nu e asa insa - poate suntem pre-programati nu sa distrugem ci sa traim, sa ne manifestam. Poate "manipularea" e doar cuvantul urat pentru interactiune, cohabitare si convingere - supravietuirea noastra.

Cum putem altfel sa numim societatea decat marea manipulatoare - pentru ca ea ne invata ce e bine si ce e rau, ce e de ridicat pe piedestale de marmura si ce e de condamnat. Societatea, prin cele mai consumate forme de entertainment (basme si pornografie), ne va dicta chiar ce trebuie sa dorim - cautam constant un Fat-Frumos si o nimfomana insatiabila.

La un moment dat insa - suntem cuprinsi de instinctul nostru natural si ne dam seama ca noi de fapt cautam altceva - something so complex and different for each of us we don't even dare understand. E vorba de jumatatea ta, de sufletul pereche, de caldura umana pe care o simti pentru ca voi doi... formati defapt Unul.

Este magnific cand ne gasim in sfarsit - ne oferim confort, exploram lumea impreuna si ne motivam reciproc sa evoluam constant. Gasim ceva care nu doar ca ne schimba viata, ne modeleaza ca oameni.

Doar ca in mult prea putine cazuri voi stii ca tu esti Ea, ca tu esti El, dupa o simpla privire; de prea multe ori scutul nostru cicatrizat de vulgaritatile societatii e prea gros. Ce sa ma fac eu oare daca jumatatea mea se ascunde - Nu merita oare sa o caut, ca sa pot intr-un final sa ma bucur cu adevarat? Nu merita oare sa depun efort si sa joc "jocul"?

Nu-mi place sa pierd - deloc. Am sa accept insa provocarea, am sa invat regulile si am sa bat jocul. O sa caut cat de bine pot; si nu o sa stau o secunda cu mainile in san asteptand sa o intalnesc pe Ea la cheremul destinului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu