sâmbătă, ianuarie 29

Counter-Counter-Counter Post: Vina Falica

Mey baieti haideti sa va spuna Licu' cum sta treaba.


Hai sa ne gandim un pic. Suntem oameni? Suntem, barbati, femei, gay, straight, whatever. Avem un fond comun de nevoi si putem sa ne intelegem unii pe altii. Ne putem intelege intre noi, asa ca baietii si daca vrem putem sa ne intelegem si cu o fata, nu e greu, trebuie doar sa o privim ca parte din aceeasi specie :). Deci nu exista in mod real cele doua niveluri de relatie si pula mea alte complicatii d'astea. Putem interactiona intre sexe la fel.

 
Da, uneori ne simtim atrasi sexual si atunci apar un pic alte raporturi. Fiecare e invatat sa reactioneze intr-un fel anume (de la mama, la tata, la prieteni, colegi, etc).

Eu zic ca e necesar sa stam un pic mai chill. Voi aveti asa toti dreptate pe undeva, da' si toti exagerati.

Uneori oamenii vor sa-si creeze ritualuri, roluri si jocuri? Da, evident. Societatea noastra, avand la baza androcentrismul de sorginte medievala a creat un joc (valabil pentru probabil majoritatea societatii romanesti) cu reminisciente misogine puternice si cu un puternic complex de alpha male? Cu siguranta. In sensul asta Skipanu' descrie corect situatia. Yes, jocul este misogin si heterocentrist pentru ca asta e realitatea sociala din Romania. In alte societatii raporturile s-au schimbat la 180 de grade, da hai sa nu facem discutii antropologico-sociologice acum.

Sunt oamenii intelegenti mai capabili sa manipuleze? Poate, nu e tot timpul cazul. Este un instinct natural al acestora? Numai daca nu au avut destula recunoastere in viata si nici atunci nu e regula.

Hai sa nu exageram. Nu e asa grav, daca nu te cramponezi si you treat yourself and everyone else like a person, it will be fine. Daca iti vei aborda propia persoana cu vreun tip de complex de superioritate sau inferioritate o sa ai probleme si o sa-i tratezi dubios si pe altii.

Hai ca bag adevaru' inapoi in buzunar si ma culc. Va pup:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu