luni, aprilie 11

Generatii

Ai impresia ca lumea se prosteste? Parca nu mai e muzica asa buna cum era pe vremuri? Crezi ca adolescentii de azi sunt mai inculti decat erai tu si colegii tai de liceu? Parca ciocolata "nushtucare" era mai buna cand erai tu mic? Parca s-a schimbat gustul la cola? Parca copii nu se mai distreaza "sanatos"?

Wrong! Wrong! Wrong! Wrong! Wrong!

Asa credeau si parintii tai la vremea lor despre cei ca tine. Asa vor crede si copii tai despre generatia copiilor lor. Acelasi rationament se aplica si la suc, muzica si guma de mestecat. Iti placea ceva in copilarie si adolescenta : amintirea ramane the best si nimic nu mai poate face competitie!

Ce zi interesanta o sa fie pentru mine aia (si va veni) cand niste tineri de 25 ani vor vorbi cu nostalgie, prin anul 2020 despre ce vremuri erau alea cand desenele erau ca " Casa Domnului Foster" (sau cum ii zice), "Ben 10" , etc. Eu imi aduc aminte clar cum "aia mai mari"  afirmau hotarat, cand eram eu puradel, ca desene gen Cow and Chicken sau Dexter's Lab la care ma uitam eu sunt dovada de cat de dobitoaca este noua generatie, ca deh! nu era Scooby Doo sau Tom si Jerry.

Stiu ca impresiile sunt puternice, si da veti gasi intotdeauna argumente, veti gasi lucururi stupide pe care le fac copii acum. Ceea ce omiteti este partea stupida din ceea ce faceati voi, din ceea ce urmareati voi pe net sau la TV , etc.

Nu, cola nu s-a schimbat. Nici rosiile. It's just that with age, we get stronger and stronger nostalgia. Nu zic ca e neaparat ceva rau. Si eu traiesc foarte des sentimentele astea. All I'm saying este ca e bine din cand in cand, sa rationalizam un pic si sa realizam ca sunt, intradevar, numai niste nostalgii. Nu de alta, dar daca there was something to the whole decaying generation thing, pana acum lumea se ducea dreaq de 100 de ori.

4 comentarii:

  1. Ianku D. Hoodenoara12 aprilie 2011 la 03:35

    Ba nu nu. Generatiile chiar sunt din ce in ce mai stupide. Omu primitiv - pai pa vremea lui - era mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, alea erau vremurile bune, cand daca ajungeai la 30 de ani erai batranul satului

    On topic : Nimeni nu are cum sa conteste faptul ca DBZ > Ben 10

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum swat kats le bate la cur pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim(like i don't know who you are:P): true but that's just cause its cool not cause its old:)

    RăspundețiȘtergere